RÓLUNK - Tanszék - Oktatók - Pályázataink - Képzéseink

4EM - A pályázatról - A könyv - Partnereink - A képzés - Munkáltatóknak

4EM - EsélyEgyenlőségi Emberi Erőforrás Menedzsment
Emil és Társa Kft.
 

A cég tevékenységének bemutatása:

Az Emil és Társa Kft. 1991-ben alakult az Emil és Társa BT jogutódjaként.

Fő tevékenysége: takarítás
Ágazat: szolgáltatás
Dolgozói létszámunk: 47 fő

Célunk:

  • Partnereink számára a magas színvonalú, technikai előírásoknak mindenkor megfelelő munkavégzés nyújtása. A vállalkozást mindig egy elv vezérelte: Megrendelőink számára olyan szolgáltatás biztosítása, amely magas színvonalú tisztaságot eredményez, végrehajtásával pedig a legkevesebb kényelmetlenséget okozzunk partnereinknek.

  • A már meglévő partneri kapcsolatokat megtartva, azokat újakkal bővítve a kategóriájában vezető, testre szabott, egészségügyi, közérzeti, fizikai és környezetvédelmi kockázatokat határozottan csökkentő, higiéniai megoldásokat kínáló szakcéggé váljon.

  • Rehabilitációs foglalkoztatás biztosítása a csökkent munkaképességű személyek számára, ezáltal esélyegyenlőségük és a munkaerőpiacra történő reintegrálásuk segítése.

Szolgáltatásaink:

  • Rendszeres napi takarítás
  • Időszakos ismétlődő nagytakarítások,
  • Homlokzatok, üvegfelületek külső-belső tisztítása,
  • PVC és linóleum felület alaptisztítás, kopásálló védőréteggel való ellátás,
  • Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, márványfényezés
  • Műszaki átadások előtti takarítás, piperetakarítás,
  • Kosaras emelős ablaktisztítás,

A minél eredményesebb, termelékenyebb, gyorsabb és alaposabb szolgáltatás nyújtás érdekében a kézi eljárások és technológiák mellett a gépi eljárásokat és technológiákat is alkalmazzuk. A tisztító,- ápoló- és kezelőszereinket a szakmai képesség és a környezeti elvek figyelembe vételével választottuk ki.

A munkavégzéshez a precíz felkészülés mellett szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk, illetve cégünk 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2000-es minőségbiztosítással.

A rehabilitációs foglalkoztatás lehetőségeinek ismertetése:

Cégünk elkötelezte magát a megváltozott munkaképességű emberek újraintegrálásában, ezt létszámunk is mutatja, a foglalkoztatottak 80%-át a csökkent munkaképességű személyek alkotják. A munkaköri feladatok felosztásánál figyelembe vesszük alkalmazottaink munkaképesség-csökkenésének mértékét, egészségi állapotukhoz igazítjuk a munkaterület nagyságát és a munkaidő tartamát. Az elmúlt három évben 36.000.000 Ft értékben vásároltuk olyan takarítógépeket, amelyek segítik és megkönnyítik a megváltozott munkaképességű dolgozóink munkavégzését, s emellett a piac által elismert magas színvonalú szolgáltatás nyújtását biztosítja. Az integrált foglalkoztatással a munkavállalók önbizalma erősödik, egzisztenciájuk javul, a társadalomban betöltött szerepük pozitív irányba változik.

A 2005-2006 évben 37 munkavállalónk számára szerveztünk OKJ bizonyítványt adó takarítói tanfolyamot, ezáltal is biztosítottuk a képzési programokhoz az egyenlő hozzáférés lehetőségét.

Elérhetőségünk:

Trenyisán Emil ügyvezető
Mobil: 30/3823-195
e-mail: emiltakarit@freemail.hu

 
     
 
 
     
 

<< Vissza az előző oldalra