RÓLUNK - Tanszék - Oktatók - Pályázataink - Képzéseink

4EM - A pályázatról - A könyv - Partnereink - A képzés - Munkáltatóknak

4EM - EsélyEgyenlőségi Emberi Erőforrás Menedzsment
Credit - Up Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 

A Credit - Up Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2002. 01. 20-án alakult azzal a céllal, hogy a Hajdú - Bihar Megyei Munkaügyi Központ és Kirendeltségének takarítási, postázási, kisebb karbantartási és kertészeti tevékenységet lássa el. Alakulásakor 14 fő 6 órás munkaidőben dolgozó munkavállaló volt alkalmazásban.

A Debrecen Megyei Jogú Város Egészségügyi Szolgálatával 14 védőnői tanácsadó helyiség, labor, belgyógyászat, onkológia területén, valamint 34 házi gyermekorvossal, 2 fogorvossal, 23 felnőtt háziorvossal, takarítási tevékenységét végezzük. A jó minőségű munkavégzésünknek köszönhető, takarításra és kertgondozásra kötöttünk további szerződést a Debreceni Regionális Képző Központtal és az Aktív Sportcentrummal a takarítási munkáinak ellátására.

A takarítás olyan foglalkozás, amit nem kizárólag egészséges, hanem megváltozott munkaképességű ember is végezhet. Ezért úgy alakítjuk vállalati politikánkat, hogy lehetőséget adunk a megváltozott munkaképességű embereknek is a munkavégzésre.

Vállalkozásunk a szerződésben vállalt épületek és az épületekhez tartozó területek takarítását és kisebb karbantartását végzi. Tevékenységét az országon belül bárhol, megbízás esetén akár külföldön is hajlandó és képes végezni. Ennek megfelelően építette ki minőségirányítási rendszerét, ez alá rendeli és fejleszti tovább emberi, technikai, technológiai feltétel, illetve célrendszerét.

Minden esetben a megrendelők igényeinek minél magasabb szinten történő kielégítését szem előtt tartva.

Valamennyi szolgáltatását referenciamunkának tekinti és tudja, hogy a szolgáltatásnak színvonala eredményez újabb, hosszú távú megrendeléseket.

Vállalkozásunk az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. A minőségpolitikai célok megvalósításában elvárja minden dolgozó aktív részvételét, minőségirányítási rendszerben megfogalmazottak maradéktalan betartását.

Takarítás

Üzletfilozófiánk alapján hosszú távú, magas színvonalú szolgáltatásra vállalkozunk (modern gépek, kiváló tisztítószerek, képzett dolgozók, rendszeres ellenőrzés, helyi csoportvezető foglalkoztatása). Takarítási szolgáltatást szinte minden típusú és felhasználási funkciójú ingatlanban nyújtottunk már, a közösségi élet bármely területén. Így meglévő tapasztalataink alapján a legmagasabb igényeket is kielégítő takarítási szolgáltatást biztosítunk a következők szerint:

 • rendszeres napi takarítás,
 • időszakosan ismétlődő felújító jellegű nagytakarítások negyedéves és féléves gyakorisággal,
 • festés, átalakítás, felújítás és építkezés utáni takarítás
 • munkaidőben ügyeletes háziasszony biztosítása,
 • homlokzatok, üvegfelületek külső-belső tisztítása, alpin technológiával is,
 • szőnyegfelületek folttaszító kezelése,
 • PVC, linóleumfelületek alaptisztítása, kopásálló védőréteggel bevonása, polírozása,
 • higiéniai adagolórendszerek biztosítása, töltése,
 • függönyök, textíliák mosása, tisztítása,

A takarítás során használt anyagok és felszerelések

A takarításhoz használt gépeket, eszközöket több éve jól működő, megbízható, túlnyomórészt olasz partneri körből, egyetlen importőr közreműködésével biztosítjuk. A cégünk által használt takarítógépek és tisztítóeszközök elsősorban a FLOR Kft által exportált termékek. Ezáltal a felhasználáshoz szükséges know-how, a folyamatos technológiai követés, az állandó raktárkészlet, a saját szerviz- és alkatrész utánpótlás teljes biztonsággal adja a takarítási szolgáltatás hátterét. A takarítás során használt gépek: GHIBLI por- és vízszívógépek, SABRINA szőnyegtisztító gépek, DULEVO sepregető gépek, WIRBEL padlósúroló gépek, WIRBEL padlófényező gépek, FLOORPUL nagynyomású gépek és gőzborotvák, EUROMOP professzionális takarító eszközök.

Higiéniai termékek:

Partnereink számára a HAGLEITNER és TORK higiéniai termékeket és anyagokat ajánljuk, amelyekből a folyamatos anyag- és alkatrész-utánpótlást a biztos alapokon álló importőri együttműködés garantálja. Az ügyfeleink számára ajánlott higiéniai eszközök magas minőségi színvonalúak, egyszerű, kényelmes és biztonságos kiszolgálást nyújtanak. Legfontosabb jellemzőik a gazdaságosság, a hosszú élettartam, az idő- és költségtakarékos karbantartási igény. A higiéniai termékek (folyékony szappanok, kézmosószerek, illatanyagok, kéztörlő papírok, higiéniai zacskók, toalettpapírok stb.) egyszerre felelnek meg a magas tisztítási és komfort követelményeknek, illetve az azokkal szemben támasztott környezetvédelmi elvárásoknak.

Kertészet, külterület takarítás:

A kertészeti üzletág kültéri zöld- és épített felületek kezelésével, park- és kertépítéssel, tervezéssel, valamint beltéri növénygondozási feladatokkal foglalkozik. Munkánkat modern gépekkel, eszközökkel, korszerű technológiával, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő anyagokkal, saját kertészeti háttérrel, valamint felkészült kertészeti és mezőgazdasági végzettségű szakemberek közreműködésével végezzük. Célunk, hogy az épített környezet maximálisan illeszkedjen a zöldkörnyezetbe, és a rekreációs és környezetvédelmi célokat egyaránt szolgáló parkok a lehető legmagasabb színvonalon elégítsék ki az ott élők, dolgozók igényeit.

Szolgáltatásaink:

Zöld területek kezelése,

 • parkok, kertek fenntartása és gondozása,
 • virágok, sövények, fák kezelése,
 • öntözőrendszerek üzemeltetése, karbantartása,

Külső épített felületek gondozása,

 • utak, járdák, parkolók tisztítás,
 • falevelek, zöld hulladék, szemét összegyűjtése és elszállítása,
 • zöldfelületek tervezése, kert- és parképítés,
 • beltéri növénygondozás, dísznövények szakszerű kezelése,
 • téli munkák, hó takarítás, síkosság-mentesítés.

 

Megrendelő
Terület
Megrendelés kezdete
     
  Debreceni Regionális Képző Központ
4 000 m2
2003.05.08.
  Hajdú-Bihar Megyei Munkaügyi Központ
 
 
  Debrecen, Piac u.
529 m2
2004.01.12.
  Debrecen, Szent Anna u. 36.
200 m2
2004.01.12.
  Debrecen, Erzsébet u. 27.
1 400 m2
2004.01.12.
  Balmazújvárosi Kirendeltség
180 m2
2004.01.12.
  Berettyóújfalui Kirendeltség
380 m2
2004.01.12.
  Biharkeresztesi Kirendeltség
110 m2
2004.01.12.
  Hajdúböszörményi Kirendeltség
120 m2
2004.01.12.
  Hajdúhadházi Kirendeltség
116 m2
2004.01.12.
  Hajdúszoboszlói Kirendeltség
200 m2
2004.01.12.
  Komádi Kirendeltség
117 m2
2004.01.12.
  Polgári Kirendeltség
210 m2
2004.01.12.
  Püspökladányi Kirendeltség
210 m2
2004.01.12.
  Aktív Sport és Szabadidőközpont
2 600 m2
2005.03.16.
  Hajdú Bihar Megyei Labdarugó Szövetség
130 m2
2005.09.26.
  Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Gazdasági   Főigazgatósága
260 m2
2005.07.15.
 
     
 

<< Vissza az előző oldalra